Ве поздравија бисерите од Марјана


Викенд најава - Најинтересно во Серија А! ↓↓↓Марјана Станојковска на Инстаграм го покажа својот накит, а зумираната слика која ги истакнува бујните облини на нашата убавица, ги расположи бројните фанови кои без проблем го истакнуваат тоа во коментарите.

#jewelry #goldbodychain #bodyjewelry #tb #bikini @sarafashionmacedonia ?? #marjanastanojkovska

A photo posted by Marjana Stanojkovska (@marjanastanojkovska) on