ВАРУПОТЕНТ – за повозбудливи утра


Меси против Левандовски -11 ден ↓↓↓Голем број мажи се соочуваат со еректилна дисфункција, состојба кога не можат да постигнат ерекција или да ја задржат истата до завршувањето на сексуалниот чин. Импотенцијата може да се јави кај мажи на која било возраст, по пубертетот, но најчесто се појавува кај мажите на постари години. Кога еден маж станува импотентен, тоа не значи дека само ја губи функцијата на пенисот, туку се намалува и неговата самодоверба поради неможноста да предизвика задоволство кај партнерот. Тој станува кршлив и ја губи самодовербата, но најголемиот страв се јавува од помислата дека ќе биде спречен во остварување потомство.

Машката импотенција повеќе не е причина за грижа. Со ВАРУПОТЕНТ заборавете на несигурноста, зголемете го либидото и уживајте повторно во возбудливите моменти. Варупотент е хербален лек, кој го стимулира половиот систем и придонесува за подобрување на либидото. Може да се употребува за:
– Ерективна дисфункција;
– Нарушување на хормонален баланс предизвикан од различни причини, како прекумерна или недоволна спортска активност;
– Фригидност;
– Машки стерилитет;
– Тегоби во менупаузалниот период.

Се препорачува како за мажи, така и за жени.

Интер-Еврогенекс е модерна фармацевтска и диететска компанија, која произведува хербални традиционални лекови и диететски производи во Република Македонија. Интер-Еврогенекс располага со најсовремена технологија и опрема која ги исполнува сите европски и меѓународни стандарди, како и со соодветно обучени и стручни искусни професионалци. Интер-Еврогенекс во своите производи ги содржи најчистите природни состојки, чиј квалитет и својства се гаранција за одржување на човековото здравје.


Производите на Интер-Еврогенекс можете да ги најдете во аптеката ВАРУФАРМ на ул. „Водњанска“ бр. 18, Скопје.
Телефон: 02/3177-922

Повеќе за лекот на http://www.interevrogeneks.com
Facebook Inter-Evrogeneks

*Комерцијален оглас