Валиева не го издржа притисокот – четврто место за „руското чудо од дете“ (снимка)

Целосна снимка од денешниот настап на Камила Валиева кој беше доволен само за четврто место. Златото го освои Русинката Ана Шчербакова, среброто исто така оди за Русија, а го освои Александра Трусова, додека бронзена беше јапонката Сакамото.