ВАКОВ ГРАБЕЖ НЕ СТЕ ОЧЕКУВАЛЕ: Слон запре камион и почна да…


Спасе Манев (Патувања низ Македонија): Ги откриваме скриените убавини на Македонија ↓↓↓


Возачите на камиони во Индија често се соочуваат со разни проблеми, но ова што му се случи на возачот од видеото спаѓа во категоријата „верувале или не“. Имено, еден гладен слон го запре целиот сообраќај, откако начека камион натоварен со компири среде пат, и откако провери што пренесува, му се допадна ’стоката’ и почна да јаде.