Ужасот на горење гуми: Вака се гаси вар во струмичко


Меси против Левандовски -11 ден ↓↓↓Ложење гуми во печки за вар кај Костурино, Општина Струмица. Апокалипса на нашата реалност, дистопичниот свет на нашата земја како исечок од Mad Max. Секоj кој знае/л и бил/е одгвоорен и надлежен во било каков конктекст ќе одговара за ова. За ова се лежи во затвор.

Вака пишува во краткиот опис од „O1 Иницијатива“ на нивната објава на Фејсбук каде ги споделија фотографиите.