Ужас трајно врежан во кожата: Тетоважи од кои ќе ви се крене косата


Аргентина на се или ништо, сега мора против Очоа - 7 ден ↓↓↓Не така ретко знаеме да се восхитуваме на тетовирачки ремек дела кои некои мајстори на тетоважата ги изработиле врз одреден дел од телото на оние кои сакаат да носат тетоважи врз себе. Но, многу почесто се ужаснуваме од одбивно лошите изработки на тетоважи кои некои луѓе треба трајно да ги носат врз себе, и тоа по сопствена желба и избор.

 

Е сега, има и одлични тетоважи кои ужаснуваат кога ќе се искомбинираат со лош избор на место врз телото. Сето ова погоре споменато – во галеријата подолу.