Утрово Скопје го растревожија нови дојави за подметнати бомби


Шанса да станеш YouTuber! Приклучи се! ↓↓↓


Средното медицинско училиште „Панче Караѓозов“ е меѓу неколкуте адреси кои утрово примија дојави за поставени бомби.

Учениците и персоналот на училиштето се евакуирани од објектот и во тек се проверки на просториите.

Неофицијално, утрово е добиена дојава за поставена бомба и во СУГС „Орце Николов“.