Уште има магија во неговите нозе (снимка)

Бразилската фудбалска легенда Роналдо за време на неговата професионална кариера покажа и докажа за каков велемајстор се работи. Иако од поодамна е во пензија и со стомак сега покажа дел од својата фудбалска магија што го красеше во минатото.

На социјалните мрежи сега се појави снимка од мал фудбал на која Роналдо со препознатливите потези од минатото си поигрува со своите противници. Кариерата Роналдо ја заврши со 414 постигнати гола и освои две „златни топки“.