Уште една Косовка девојка која се расфрла со сексапил


Каде ќе биде најинтересно викендов!? ↓↓↓


Косовските убавици спаѓаат меѓу најубавите жени од југоисточна Европа, а Морена Тараку е уште еден конкретен доказ кој го потврдува тој факт.

Родена е на 1 април, 1993 година, во Приштина, а зад себе има четири наградувачки ленти од изборите за убавина, меѓу кои Miss World Kosovo, Miss Earth Kosovo, Miss Liberty of the World и Miss World Albania.

А освен што располага со незадржливо сексапилна убавина, располага и со музички талент, или барем се обидува да трасира успешен пат и во светот на музиката. Во 2014 година започна пејачка кариера и досега има остварено милионски прегледи на YouTube, со што стана сензација во својата земја.