Упорна жена – два пати го удираше автомобилот во истата приколка


Спасе Манев (Патувања низ Македонија): Ги откриваме скриените убавини на Македонија ↓↓↓


Снимката доаѓа од Полска. На неа се гледа како една жена, иако без да вози брзо, веројатно поради невнимание (или не знаење – тоа не можеме да тврдиме), два пати го удри автомобилот во една минута и тоа во истата приколка пред неа.

Судејќи според учесниците во сообраќајката, најголемиот дел од штетата е кај Yaris. Ако имаше скап автомобил работите ќе станеа далеку посериозни.