Славни

Учениците вечно ќе ја памтат: Без гаќи, со проѕирен фустран им пееше на патронат

Училиштето организираше спортски натпревари по повод патрониот празник, а се погрижи да ја донесат и украинската пејачка Лора Суперфин. Проѕирниот фустан на пејачката откри дека таа „не стои баш најдобро со долна облека“.

To Top