Црниот ѕвер од Рено излезе во продажба (фото)

Сите фанови на Рено, а посебно на моделот Клио, може да застанат во ред бидејќи Рено ја припреми веќе првата продажба.

Лимитираната серија носи име Клио Р.С 18, а естетски го донесе Ф1 потписот на патиштата. Имено, црно-жолтата комбинација нема никого да го остави рамнодушен, како ни звукот од ауспухот. Моторот развива 220 км/час. Ентериерот е сепак спортски и е украсен со карбон и кожа.

Едноставно совршено!