Жешко

Целзиус…Нивес Целзиус

Да, знаеме и свесни сме дека инстант реалноста со социјалните мрежи Фејсбук и Инстаграм се сведе на ова. Ама, што можеме ние против тоа. Освен, вака, барем дозирано да споделуваме од истата. А во тој контекст Нивес добро котира, барем кај нас. 😉

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Nives Celsius (@nivescelsius)

To Top