Тренингот од фудбалерките на „Каменица Саса“ стана хит на социјалните мрежи – погледнете зошто

Женскиот тим на Каменица Саса игра одлична сезона во македонското првенство, па затоа и атмосферата во тимот е на највисоко ниво.

На еден од последните тренинзи тие со помош на популарната апликација „Тик-Ток“ направија „концерт“ – еве за што станува збор и како изгледаше.