Типов ја има работата од соништата!

Зошто? Па, замисли да те плаќаат дебело за да ја држиш Џенифер Лопез за задникот додека вежба во теретана. И попатно, да ја подучуваш што како да прави на тоа справите. Ете затоа.

Џенифер Лопез се пофали со фотографии и видео од теретана, покажувајќи како ја одржува својата кондиција и топ телесна форма.

Нормално, сета љубомора на пошироката публика оди на сметка на типот кој, како што рековме, ја има работата од соништата – да ја „придржува“ Џеј Ло додека таа посветено вежба и се поти.