Галерии

И тие дојдоа на ред: Еве со што и како се чалами албанската богата младина (фото)

Кога ќе речеме богати „клинци“, мислиме на оние наследници чии родители накрцале, како-така, квалитетно богатство и имот, па овие можат да си го дозволат луксузот малку отфазла да се чаламат со раскош и  расипништво. На ред во тој попис дојде и богатата младина од нашиот западен сосед, Албанија.

To Top