Галерии

Тесното не излегува од мода: Во тесни фустанчиња сè е скоцкано на место

А и како да излезе тесното од мода кога секогаш ќе има вакви жешки девојки кои изгледаат одлично во таква модна комбинација, а имаат и знаат што и како да покажат со истата.

To Top