Временска прогнозерка во елемент: Кај Јанет Гарсија е жешко по дома (видео)


Спасе Манев (Патувања низ Македонија): Ги откриваме скриените убавини на Македонија ↓↓↓


Јанет Гарсија е презентерка на временската прогноза на малите екрани која стекна инстант слава со својот жежок изглед за време на нејзините три минути пред камерите. А таа добро знае да го одржува тој публицитет, бидејќи има со што да го одржува и надвор од студиото.