Теорија: „На Велигден“ добро лежи на било која песна од Нели Фуртадо – многу, многу јако!

Некој сфатил или „имал провидение“ дека хитот „На Велигден“ од Џина Папас Џокси „лежи“ на музиката и ритамот од повеќе песни од Нели Фуртадо. Едноставно речено – генијално. Како само му текнало. И што е најјако, не знаеш дали е поголем обожавател на Фуртадо или на „химната“ од Џокси, кога е вака посветен. Слушнете.