Таткото безмилосно му „лепеше банани“, но малиот се навежба и следуваше жестока одмазда (снимка)


Македонија - Малта: Ни треба победа и тоа не каква било, туку газење треба! ↓↓↓Таткото безмилосно ја злоупотребуваше неговата висинска доминација над малиот. Но, едно време малиот се изнервира, се навежба и – следуваше одмазда.