„Танцува“ со гравитацијата – ова е веќе уметност


Топ 10 најголеми фудбалски дербија


Кога ќе речат „вртоглави потфати“, мислат на вакви, слични, бесни „паркур“ вратоломии. Но, ова е веќе уметност. Типов како да ја има „покорено“ гравитацијата за негови потреби и желби.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Dominic Di Tommaso (@domtomato) on