Талибанци во американска теретана во Кабул – погледнете што правеа (снимка)

На социјалните мрежи се појави видео на кое се прикажани Талибанците во фитнес-сала во американската база во Кабул. Изгледа многу од справите им се непознати и прв пат се среќаваат со нив.