Вебкафе

Тајлер Релф – еден од најдобрите елитни кошаркарски тренери

Тајлер својата животна цел ја гледал како кошаркарски професионалец во најсилната кошаркарска лига на светот, американската НБА. Но, една повреда го оддалечила од оваа животна определба, меѓутоа, тој истовремено нашол другар страст поврзана со кошарката – тренирање кошаркарски ѕвезди за да им помогне во нивното усовршување на техниката.

Advertisements
To Top