Свадбена несреќа: Се сруши хеликоптерот со кој доаѓаше невестата (видео)

Во бразилската сојузна држава Сао Пауло се случи несреќа на една свадбена церемонија, кога хеликоптерот со кој невестата пристигнуваше на нејзината свадба се сруши пред неговото слетување.

За среќа, невестата останала неповредена, но други три лица кои биле со неа во леталото се здобиле со сериозни повреди. Сепак, и покрај несреќата, свадбената церемонија не била одложена, туку гостите продолжиле со процедурата и веселбата.