Музика

СПОДЕЛИ МУЗИКА: Страјк – „Низ мојот живот“

„Трака“ поместена на новиот албум од Страјк, „Низ мојот живот“ (2019). Beat, Mix & Mastering: Диџеј Гоце (С.А.Ф.), текст: Страјк. Снимено во Bootlegz Basement Lab.

To Top