СПОДЕЛИ МУЗИКА: Новиот спот на „Некст Тајм“ за Прошета се Јовка кумановка


Ep.2 Urban Explorer: Каде да се пирсате во Скопје!? ↓↓↓


Аранжманот е на Никола Мицевски, продукцијата е на Melem Production, режијата и монтажата на спотот ги потпиша Огнен Шапковски, продуцент на видеото е Мартин Филиповски, постпродукција Иван Куртевски, а директор на фотографија Кристијан Теодоров.

Музичка поддршка: Гоце Димовски на гајда, Илија Филиповски на виолина. Актери во спотот: Викторија Пеовска, Филип Деспотовски, Петар Милошевски, Кристина Пеовска, Ангела Ѓорѓиева, Емилија Апостоловска, Анастасија Серафимовска.