СПОДЕЛИ МУЗИКА: Дина Јашари – „Дома“


Викенд најава - Најинтересно во Серија А! ↓↓↓Го сакам мирисот на божиќ, на јаболко и цимет
Мирисот на лето, на бранови и песок
Убави моменти што прават убав спомен
Сакам природен мед како замена за шеќер
Сакам бои што прават да не сме сами веќе
И на дожд и на ветер, кога небото се смее
И ти се смееш

Рефрен
Мојот дом е таму каде што ќе посакам x4

Го сакам денот што со сонце ќе почне и ме носи
До луѓе и до места што прават да сум дома
За убави моменти што прават убав спомен
Сакам бранови што брануваат во мир
Сакам звуци тивки, во природа се скрив
Сакам да се радувам на мали работи

Рефрен
Мојот дом е таму каде што ќе посакам x4

До утре можам причини да барам и да сум тажна
Кога сакав најмалку имав време да размислувам