СПОДЕЛИ МУЗИКА: Дани, Полина и Агни – „Дејгиди, луди млади години“


Спасе Манев (Патувања низ Македонија): Ги откриваме скриените убавини на Македонија ↓↓↓


Вокали: Дани Димитровска, Полина Тасева и Агни Авшар.

Аранжман и продуцент: Никола Мицевски; Никола Мицевски – пијано, Иван Бејков – контрабас, Дино Милосављевиќ – тапани, Петар Христов – кларинет, Владимир Крстев – виолина

Студио и микс: Ивица Јанкуловски – Алшар Студио, Видео продукција: 2by4 Digital.