Музика

СПОДЕЛИ МУЗИКА: Александар и Дац: „Цреши охридски“

Музичко-актерскиот тандем Александар Митевски и Драган Спасов-Дац со нивниот нов музички хит „Цреши охридски“. Одлична музика, пријатен и носталгичен текст, одлично видео. Уживајте и споделете.

Advertisements
To Top