СПОДЕЛИ МУЗИКА: „Ајде слушај калеш бре, Анѓо“ – „а капела“ изведба на Зарина Првасевда


Кој ќе тепа на Ел Класико!? ↓↓↓


Видео кое е производ на првата соработка на пејачката Евгенија Здравевска позната под нејзиното уметничко име Зарина Првасевда со филмските режисери Светислав Подлешанов и Кирил Каракаш.