Галерии

Совршена сличност: Кога двојникот ќе си го најдете на некоја славна слика во музеј

Bored Panda собра десет можни „патници низ времето“ кои имаат направено селфи потрети покрај своите двојници кои ги откриле на некое од славните уметнички платна поставени во светски познатите музеи.

To Top