Сопругата од Стјепан Хаусер е вистинска секс бомба


Македонија - Малта: Ни треба победа и тоа не каква било, туку газење треба! ↓↓↓Откако раскина со Јелена Розга, познатиот хрватски виолончелист Стјепан Хаусер љубовната среќа ја најде кај Лола Астанова, со која стапи и во брак.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by LOLA ASTANOVA (@lolaastanova) on

 

View this post on Instagram

 

A post shared by LOLA ASTANOVA (@lolaastanova) on

Лола е позната пијанистка од узбекистанско потекло која можеби меѓу пошироката публика во регионот, но, освен со музичкиот талент, таа дефинитивно има и импресивни физички атрибути и поседува сексапил со кои максимално го привлече вниманието на балканската јавност.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by LOLA ASTANOVA (@lolaastanova) on

 

View this post on Instagram

 

A post shared by LOLA ASTANOVA (@lolaastanova) on

 

View this post on Instagram

 

A post shared by LOLA ASTANOVA (@lolaastanova) on

 

View this post on Instagram

 

A post shared by LOLA ASTANOVA (@lolaastanova) on