Сообраќајното лудило во Русија не планира да запре – гази „на најјако“


Македонија - Малта: Ни треба победа и тоа не каква било, туку газење треба! ↓↓↓Ама сега сериозно, оти на пример нема вакви компилации по интернетов снимени во Германија, Франција, Словенија, Данска, Норвешка, Шведска, Чешка и други земји. Дали до големинава на Русија е, дали до поднебјето, дали до луѓето – што мислите?