Со куферот во рака прашуваше згодни девојки дали може да преспие кај нив


Лига на Шампиони: Нова сезона, нови очекувања! ↓↓↓


Добро, ги прашуваше и некои од момците, кои испаднаа погостопримливи од девојките. Еве какви сè одговори доби.