Вебкафе

Снимка од центар за заразени со коронавирус во Бергамо – еве како лекарите се борат за пациентите

Снимката е од Бергамо, Ломбардија, во Италија, една од најпогодените земји засега од коронавирусот, после изворната Кина, каде што почна пандемијата.

Advertisements
To Top