Сметаме дека треба да се облече оти е ладно, но 667.000 фанови не мислат така


Ep.2 Urban Explorer: Каде да се пирсате во Скопје!? ↓↓↓


Ема Хернан е вистинска новогодишна и празнична провокација, а тоа ќе го потврдат и нејзините 667.000 следбеници на Инстаграм. Всушност, сликите повеќе говорат од било кои и колку и да се зборови. Повелете, проверете.

A photo posted by @emmahernan on

A photo posted by @emmahernan on

A photo posted by @emmahernan on

A photo posted by @emmahernan on

A photo posted by @emmahernan on

A photo posted by @emmahernan on

A photo posted by @emmahernan on

A photo posted by @emmahernan on

A photo posted by @emmahernan on

A photo posted by @emmahernan on

A photo posted by @emmahernan on