Слушнета ја „Љубов бараш“ – одличната нова песна со спот на Никеја


Викендов дерби, до дерби - се враќа клубскиот фудбал! ↓↓↓Вокално инструменталниот состав Никеја го претстави најновиот сингл и видеозапис за песната „ЉУБОВ БАРАШ“.

Песната е комплетно авторско дело на Деан Ќурчиев, додека видеозаписот е дело на Александар Ристовски – Принц.

Уживајте во песната и споделувајте квалитетна македонска музика.