Славни

Славните сестри ги фрли во сенка: Кло во топ форма и посекси од било кога

Сè поголеми се шансите Кло Кардашијан да го преземе приматот на главна и најатрактивна сестра во кланот Кардашијан/Џенер, и да ја „детронизира“ Ким од таа улога.

Ерменско-американската ТВ ѕвезда и модна дизајнерка секојдневно напорно вежба, а резултатите од тој труд и посветеност се повеќе од очигледни.

To Top