„Славко од нашата улица“ – документарец за писателот, поет и уметник Славко Јаневски


Спасе Манев (Патувања низ Македонија): Ги откриваме скриените убавини на Македонија ↓↓↓


Омаж на ликот и делото на познатиот македонски писател, поет, ликовен уметник, но и на антифашист, Славко Јаневски.