Вебкафе

Си ја бараше бељата: Допираше непознати мажи за нога во воз

„Пранкстерот“ Џејми Жу ги снимаше реакциите на непознатите мажи кои без повод ги допираше за нога во возот.

Збунетоста и ужаснатоста на нивните лица не можат да се опишат со зборови, а некои од нив му „одговорија“ на сличен начин. Снимката стана хит на социјалните мрежи со над 32 милиони прегледи.

To Top