Што го тера вака: Ибра секоја година на терсене начин честита Божиќ на социјалните мрежи


Лига на Шампиони: Нова сезона, нови очекувања! ↓↓↓


Славниот фудбалер Златан Ибрахимовиќ и во сериозни години продолжува да привлекува внимание на чуден а многу често и на вулгарен начин.

Католичките божиќни празници и годинава на сите им ги честиташе со покажување среден прст. Овојпат одбра црвена свеќа во облик на рака со истакнат среден прст на кој гори пламенче.

Дел од фановите кои се воодушевени од неговите глупости, ова го прифатија со смеа, еден дел му замерија, а еден дел го потсетија дека не е веке интересен бидејки се повторува. На фотографиите се гледаат сите негови божиќни честитки во последните неколку години.