Шпанска крв и темперамент: Годините за неа не се проблем – го владее фламенкото


Викенд најава - Најинтересно во Серија А! ↓↓↓Спонтана фламенко забава на улиците во Шпанија. Сè што треба за ваква енергија е една фламенко гитара и една шпанска лавица со нескротлива и вулкански еруптивна крв и страст кон пеењето и играњето.