Шокантно: Снимка која докажа дека полицаец уби ментално болен човек (18+)


Македонија - Малта: Ни треба победа и тоа не каква било, туку газење треба! ↓↓↓Судот во Орегон започна со судскиот процес против полицаецот Даниел Карденас со цел да го расветли убиството на 33-годишниот Грејвс. Полицаецот наводно добивал погрешни одговори и бил заведен од однесувањето на човекот, кој боледувал од шизофренија.

Метју Грејвс, кој бил ментално болен, беше два пати застрелан од страна на полицаец во местото Игл Поинт , покажа снимката од камерата закачена на телото на полицаецот.

На 19 септември полицаецот мислел дека човекот му се заканува и пукал два пати во него.