Шокантни сцени: Навивач крвнички претепан од полицајци (видео)


Македонија - Малта: Ни треба победа и тоа не каква било, туку газење треба! ↓↓↓Видеото кое ја вознемири интернет јавноста и спортските кругови е направено на еден фудбалски натпревар во Алжир.

Во клипот јасно се гледа како припадник на полицијата со голем пендрек го удира навивачот, а друг полицаец упорно го влече по скалите.

Несреќниот навивач инаку, воопшто не дава отпор, што значи дека не бил потребена употребата на сила од страна на полицајците.