Шокантна снимка: Родителите го заклучија детето во јавно ормарче и заминаа на капење!

На интернет се појави снимка која прикажува дете кое родителите го заклучиле во ормарче на јавен базен, додека тие замиланел да се капат. Снимката предизвика бес во Кина, каде што и се случи шокантниот настан.

На снимката може да се види како еден вработен во базенот го отвора дрвеното ормарче и како детето го зема една жена која веројатно е негова мајка.

Не е јасно колку долго детето било заклучено во ормарчето, ниту како е оставено во него, пишува Индепендент.

Корисниците на социјалните мрежи и кинеската јавност се шокирани од снимката, а коментарите се полни со критики за бесчувствителните родители, кои го заклучиле детето за да се бањаат.