Вебкафе

Шетање куче на српски начин при 24-часовен полициски час (снимка)

Најстарите жители во Србија се под 24-часовен полициски час и не смеат воопшто да излегуваат надовр заради епидемијата на коронавирусот.

Во таква ситуација, една пензионерка од Белград смислила оригинален начин за да го прошета своето куче.

Снимката од госпоѓата која од тераса го држи врзани и го шета своето куче, стана хит на интернет. Посебно е интересен начинот на кој кучето се враќа дома.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Neguj mo srbski jezik (@negujmosrbski) on

To Top