Шербеџија после две години се сретна со ќерката Вања

Славниот актер и музичар Раде Шербеџија им го честита Божиќ на илјадниците свои следбеници на Фејсбук и објасни дека Божиќ го поминал со својата ќерка Вања, која ја немал видено две години.

„По две години откако не ја видовме, нашата ќерка Вања дојде кај нас од далечната Австралија. Уживаме заедно и им посакуваме среќен Божиќ на сите што го слават“, напишал Шербеџија.