Славни

Шантал е експертка за разголување

Огромните гради и бујни облини од Шантал Моник се хипнотизирачка глетка за машките очи. Шантал обожава да носи екстремно длабоки деколтеа, а експертка е и за разголување пред објективите. Фотографиите најдобро го докажуваат тоа.

To Top