Вебкафе

Шампањ за доручек, приватни летови, бесни коли – вака се живее кога си перверзно богат

Последниве години Инстаграм профилот Rich Kids of Instagram доживеа вистински процут. Собра над 400.000 фанови, даде идеја за еден куп слични страниците, инспирираше книги и реални шоу програми.

✈️ @tomclaeren Jet Life with style

A post shared by The Luxury Kids (@theluxurykids) on

Од Швајцарија до Виетнам богаташките деца своето секојдневие си го исполнуваат со неограничен шопинг, пиење шампањ за време на приватни летови, избрана и луксузна храна – накратко сето она што е достапно кога имате купишта пари.

Неодамна се појави слична страница со име The Luxury Kids, која сосема го оправдува своето име, бидејќи клинците кои позираат на тие фотографии навистина уживаат во луксузниот живот.

A post shared by The Luxury Kids (@theluxurykids) on

To Top