Серија пилатес вежби за идеален задник и стегнати нозе


Три дерби натпревари овој викенд ↓↓↓


Дали и вие имате проблем со испуштените нозе и сплесканиот или незатегнат задник? Тренерот Кеси Хо осмислила одличен пилатес тренинг со помош на кој ќе го зацврстите и ќе го обликувате долниот дел од телото на брз и забавен начин.

За овој тренинг ви е потребна само пилатес топка. Иако се чинат мошне лесни овие вежби добро ќе ве испотат, а резултатите ќе бидат видливи по неколку повторувања. Овој тренинг треба да го практикувате неколку пати неделно, а можете и едноставно да го додадете во вашата вообичаена фитнес рутина.